Lovlig/ulovlig fildeling

Hvad er lovlig og ulovlig fildeling?

Lovligt eller ulovligt film download ved hjælp af fildeling har med loven om ophavsret at gøre. Rettigheder og ophavsret er en af de allervigtigtste ting for iværksættere. Dette skyldes, at den intellektuelle ejendomsret er en af ​​de største ting, en iværksætter kan eje. Hvis iværksætteren ejer noget, der kan tjene penge, så er det deres ideer. Disse ideer er hvad der skaber opfindelser, tjenester og produkter. Derfor skal en iværksætter være meget omhyggelig med, hvordan de beskytter deres idéer og dermed også deres ophavsrettigheder.

Ulovlig/ulovlig Fildeling

Derfor har fremmarchen af ​​peer-to-peer-deling eller fildeling forårsaget en større splittelse da den vedrører en iværksætters intellektuel ejendomsret. En iværksætter plejede at være i stand til at få en ophavsret, og det ville være nok til at beskytte deres værker fra de fleste mennesker. Imidlertid har den nye tidsalder af internettet gjort det for nemt for folk at dele filer på tværs af internettet. Derfor oplever mange rettighedshavere, feks. filmselskaber at deres værker bliver delt uden at de bliver kompenseret for dette arbejde.
Derfor er der så mange retssager om ophavsret på internettet. Der vil blive langt flere i den kommende fremtid. Filmselskaberne sætter alt ind på at retsforfølge fildelere. Dette er også grunden til at USA´s  kongres` repræsentanter forsøger at regulere internettet på grund af den udbredte ulovlige film download, som en del af internettets brugere er beskæftiget med. Filmselskaberne har en stor økonomi og derfor penge til at påvirke den måde, hvorpå lovene bliver skruet sammen på. Derfor forsøger de at stramme skruerne for dem, der deltager i online-pirateri.
Hvorvidt dette har været effektiv, er  stadig uvist, fordi der er så mange mennesker der rent faktisk stadig downloader film ulovligt, og det vil være svært at stoppe alle.m alle. Svaret på dette problem har været at angribe fildelingssiderne selv. Dette er blevet udført med nogen succes, da der er en del  fildelingside ejere i fængsel nu. Dette er en uheldig situation, men det kommer til at fortsætte med at ske, indtil den ulovlige film download bliver minimeret.
Men der findes lovlig fildeling, og det er deling af oplysninger eller produkter, som en bestemt bruger faktisk ejer ophavsretten til. Denne form for fildeling er tilladt ved lov og er vurderet på brugerens skøn. Der er intet galt med at en internet bruger deler sin viden, så længe det er et produkt, service eller intellektuel ejendom, som brugeren ejer selv.
Det virkelige problem er, når en bruger ikke ejer ophavsretten til produktet, servicen eller intellektuel ejendom, som de deler. Dette er ulovligt download og betragtes som piratkopiering af både de lokale og nationale regeringer. Derfor vil denne type fildeling altid være ulovlig og vil altid blive retsforfulgt i videst muligt omfang af loven, fordi denne type piratkopiering ikke skulle have lov til at ske.
Som nævnt før, hvis en virksomhedsejer værner om noget så er det deres ideer og deres ophavsrettigheder. Hvis disse ting er taget væk fra iværksætteren, så har de faktisk ikke har noget andet. Ulovlig fildeling vil altid være ildeset nu og i fremtiden. Derfor bør brugeren altid være forsigtig med, hvilke typer af oplysninger, som de deler og om de ejer de oplysninger, som de forsøger at dele.

LAD VÆRE MED AT DOWNLOADE ULOVLIGT; DET ENDER GALT

KLIK HER- for at se liste over lovlige film download services


SEO Powered By SEOPressor